kunststoftechniek

KUNSTSTOFTECHNIEK

Onze kunststoflassers zijn allen opgeleid door de TÜV in Duitsland en beschikken over DVS lascertificaten die jaarlijks door opleiding en examens worden onderhouden.

Voor de uitvoering van projecten beschikken wij over twee eigen werkplaatsen met moderne en gespecialiseerde apparatuur, zoals draai- en freesbanken, om technische kunststoffen te bewerken. Ook het zetten en (spiegel)lassen van plaatmateriaal en de prefabricage van opvangbakken, tanks, rioolputten, ontgassers, leidingstukken en dergelijke behoort tot onze mogelijkheden.


 • Centraal Stort (Zentraldeponie) Alsdorf-Warden Duitsland

  De voormalige huisvuilstortplaats van Alsdorf-Warden is thans bestemd voor het storten en conserveren van verontreinigde grond uit de regio Aken. Bij de opslag van verontreinigde grond is het van belang dat contact met regenwater wordt voorkomen. Het regenwater zorgt er immers voor, dat de vervuiling de bodem penetreert en in het grondwater ...

  Bekijk deze referentie
 • Renovatie Berging A DSM Geleen

  Berging A is een bestaand bergingsbassin met als doel bij calamiteiten procesafvalwater te bufferen. De bestaande vloeistofdichte afdichting (Hyperfor) was aan vervanging toe. Gekozen is voor een nieuw meerlagensysteem, t.w.: een 500 grams beschermdoek; een nieuwe onderafdichting bestaande uit zwarte 1 mm HDPE folie; een drainagelaag, tevens ...

  Bekijk deze referentie
 • Regenwaterbuffer en filterbekken Dülkener Nette in Viersen

  Om de wateroverlast een halt toe te roepen heeft het Niersverband een gebied van ca. 8 ha verworven aan de westzijde van Dülken. Omdat de grondwaterstand kort onder het maaiveld zit, is in dat gebied een retentie- en filterbekken boven het maaiveld gebouwd. Het stamriool dat nabij het te bouwen bekken voorzien was van een overstort in de Nette, is nu doorgetrokken naar het nieuwe retentiebekken.

  Bekijk deze referentie